Waarom live boekhouden?

Waarom live boekhouden?

LIVE BOEKHOUDEN  heeft een ruime ervaring in de ondernemersbranche en is vooral bezig met bedrijfsadvies. Voor bepaalde specifieke zaken in het ondernemersrecht kunnen we u met specialisten in verbinding zetten. 

01.

ERVARING

De organisatie van LIVE BOEKHOUDEN heeft  inmiddels 22 JAAR ervaring in de Administratie Branche en tevens alle ingrijpende veranderingen in de belastingen meegemaakt van het digitale tijdperk . 

Van telraam en geschreven grootboek bij het kaarslicht naar Boekhouden onder DOS, Windows, Globe tot en met het digitale heden! 

02.

EENVOUDIG EN BESPARING VAN TIJD & GELD

Het gemak wat Live Boekhouden voor de ondernemer kan bieden is TIJDBESPARING en daardoor ook GELDBESPARING!

De ondernemer kan op elk gewenst tijdstip ZELF de FACTUREN INSCANNNEN en DOORMAILEN dan ben je als ondernemer ALTIJD UP-TO-DATE!

03.

SCANNEN VAN FACTUREN KAN OP 2 MANIEREN

04.

AUTOMATISCHE VERWERKING VAN FACTUREN

De facturen worden automatisch door het team van Live Boekhouden verwerkt en vanaf het begin worden voor relaties herkenningsregels aangemaakt waardoor het systeem in het vervolg de facturen automatisch op de betreffende Kosten c.q. Omzet boekt en op de betreffende Crediteur c.q. Debiteur. 

Hierdoor kan op korte termijn minimaal de helft van alle aangeleverde facturen automatisch worden geboekt. Dit kan een enorme tijdbesparing opleveren.

05.

KOPPELING BANK MET LIVE BOEKHOUDEN

Daarnaast biedt LIVE BOEKHOUDEN de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen de zakelijke bankrekening van de ondernemer en het boekhoudpakket indien u bankiert met RABOBANK, ABN-AMRO, ING of KNAB! 

De ondernemer dient 1 keer in te loggen bij de bank en de link koppeling boekhoudpakket (met Yuki) te activeren en vanaf de volgende dag worden de mutaties van de zakelijke rekening automatisch dagelijks (eens per 24 uur) op werkdagen ingelezen in het boekhoudpakket. 

06.

DE KRACHT VAN LIVE BOEKHOUDEN

De kracht van Live Boekhouden ligt bij : “MEEDENKEN IN DE TOEKOMST VAN DE ONDERNEMER!” 

Doordat een substantieel deel van de facturen automatisch geboekt kunnen worden, na herkenningsregels te hebben toegevoegd, hebben we meer tijd gekregen om naar de toekomst van de ondernemer te werken. 

Dit is een positieve ontwikkeling waarbij we kunnen meedenken met de klanten over mogelijke uitbreiding van hun onderneming.  

vraag vrijblijvend een offerte op!

vul het formulier in

× Hoe kan ik je helpen?