Alle voordelen van live Boekhouden

VOORDELEN VAN LIVE BOEKHOUDEN

Alle voordelen op een rij

Bespaar tijd & geld

Het gemak wat Live Boekhouden voor de ondernemer kan bieden is TIJDBESPARING en daardoor ook GELDBESPARING! De ondernemer kan op elk gewenst tijdstip ZELF de FACTUREN INSCANNNEN en DOORMAILEN dan ben je als ondernemer ALTIJD UP- TO-DATE!

Automatische factuur verwerking

De facturen worden automatisch door het team van Live Boekhouden verwerkt en vanaf het begin worden voor relaties herkenningsregels aangemaakt waardoor het systeem in het vervolg de facturen automatisch op de betreffende Kosten c.q. Omzet boekt en op de betreffende Crediteur c.q. Debiteur. Hierdoor kan je op korte termijn minimaal de helft van alle aangeleverde facturen automatisch worden geboekt. Dit kan enorme tijdbesparing opleveren.

Koppeling met live boekhouden

Daarnaast biedt LIVE BOEKHOUDEN de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen de zakelijke bankrekening van de ondernemer en het boekhoudpakket indien u bankiert met RABOBANK, ABN-AMRO, ING of KNAB!

Alle belangrijke documenten in het online archief

Doordat bij LIVE BOEKHOUDEN er diverse ordners digitaal beschikbaar worden gesteld kunnen de ondernemers tevens bijvoorbeeld contracten, polissen van diverse verzekeringen, akten van oprichtingen, alle beschikbare jaarrekeningen en fiscale aangiften hierin archiveren zodat ze hierdoor altijd alles binnen handbereik hebben en nog belangrijker is dat er geen belangrijke stukken kwijt kunnen raken.

Facturatie module

  • Er is een facturatiemodule aanwezig in het portaal van de ondernemer
  • Het voordeel hiervan is dat de verkoopfactuur (inclusief uw bedrijfslogo) automatisch naar de klant wordt verstuurd per email.
  • De verkoopfactuur wordt automatisch geboekt in het boekhoudpakket.
  • Indien de klant niet binnen de betalingstermijn heeft betaald krijgen ze automatisch uit het boekhoudpakket en herinnering of aanmaning per mail.
  • De betalingstermijn houdt het boekhoudpakket zelf in de gaten omdat de bankmutaties op werkdagen elke 24 uur worden ingelezen.
  • Er zitten standaard 3 facturen en 3 offertes per maand in het portaal van de ondernemer.
  • Voor onbeperkt facturen en offertes maken kost deze module €10,- exclusief BTW per
    maand.
× Hoe kan ik je helpen?