Boekhouder ZZPer Breda

Boekhouder ZZPer Breda Nodig? Elke zes maanden is het weer een verrassing. De overheid stelt talloze nieuwe regels op voor ZZP’ers die je moet kennen, of je krijgt de inspectie op je dak. Als fulltime ondernemer is het onmogelijk om deze allemaal te kennen, laat staan ze altijd correct toe te passen zonder hulp van een boekhouder.

Daarom heb je een boekhouder ZZP in Breda nodig waarop je kunt vertrouwen. Dit bespaart je niet alleen problemen met de fiscus, maar ook tijd en geld. Fresh ZZP helpt jou om je onderneming zonder zorgen te laten groeien!

In dit artikel lees je waarom je best een boekhouder inschakelt met kennis van (ZZP) zaken en hoe belangrijk dit kan zijn voor een gewone ZZP’er.

Boekhouder ZZPer Breda

Wat doet een boekhouder voor een ZZP’er in Breda?

Fiscale wetswijzigingen opvolgen

Boekhouder ZZPer Breda nodig? Bij veel boekhouders en ZZP’ers staan 1 juli en 1 januari met een grote rode cirkel gemarkeerd in de agenda. Op deze twee dagen worden elk jaar opnieuw een groot aantal nieuwe wetten van kracht.

Wist je bijvoorbeeld dat de aangifte van de BTW helemaal veranderd is sinds 1 juli, of dat vanaf 1 januari 2022 de bijtelling van de elektrische auto omhoog gaat, het bedrag van je winst dat onder de vpb-tarief valt, verhoogt en de zelfstandigenaftrek vermindert?

Als je hiervan niet op de hoogte bent, dan is het misschien tijd om een boekhouder ZZP onder de arm te nemen. Wij volgen alle wetswijzigingen op de voet en kunnen je onderneming op maat adviseren over de impact ervan. Natuurlijk proberen wij voor onze klanten steeds  het maximale te halen uit de fiscale regelgeving.

Wil je meer informatie? Wij van Liveboekhouden helpen je graag verder, Wij van live boekhouden hebben meerdere jaren ervaring in het vak. Dit is de reden dat wij er zeker van zijn dat wij jou kunnen helpen!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?