Non-profit boekhouder Organisatie breda

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw begroting, jaarrekening of rapportages? Non-Profit boekhouder organisatie in de omgeving Breda helpt u hier graag bij! U kunt ons inhuren bij calamiteiten of wanneer u specialistische kennis nodig heeft. Wilt u uw boekhouding volledig outsourcen? Wij hebben hiervoor de kennis, mankracht en een volledig geautomatiseerd pakket ter beschikking. Wilt u meer weten? Neem contact op met Live Boekhouden

Non-profit boekhouder organisatie Breda

Subsidieregelingen

Als stichting of vereniging kunt u soms gebruikmaken van subsidieregelingen: lokale, regionale, landelijke en wellicht zelfs Europese subsidieregelingen. Onze accountants zijn op de hoogte van zowel de verschillende regelingen binnen uw sector als de geldende voorwaarden.

Fiscale regelgeving en advies Non-Profit Boekhouder voor Organisatie in Breda

In bepaalde gevallen worden stichtingen en verenigingen als onderneming beschouwd. In dat geval gelden dezelfde btw-regels als voor ondernemers. Wanneer uw stichting of vereniging een winstoogmerk heeft, betaalt u bovendien vennootschapsbelasting (vpb) over de gemaakte winst. Maatschappelijke en fondsenwervende instellingen die advies wensen op het gebied van btw en vpb zijn bij ons aan het juiste adres.

ANBI- en SBBI-regelgeving

Voor instellingen die veelal draaien op giften, zoals een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en een steunstichting sociaal belang behartigende instelling (SBBI), geldt specifieke – vaak voordelige – wet- en regelgeving. Kerkelijke, culturele, wetenschappelijke en andere instellingen die bijdragen aan het algemeen nut, kunnen een ANBI-status aanvragen bij de belastingdienst. Onze Boekhouders attenderen u niet alleen op deze mogelijkheid, maar begeleiden u ook bij een eventuele aanvraag en het behoud van deze status.

Boekhouding en verslaggeving

Als onderdeel van een totaaloplossing kunnen wij tevens ondersteuning bieden bij de financiële administratievoering en -controle van uw stichting of vereniging. Wij verzorgen tevens verslaggeving en bieden begeleiding bij specifieke vragen, rekening houdend met de geldende subsidievoorwaarden en -verplichtingen. Non-Profit boekhouder voor Organisatie in de omgeving Breda helpt u hier graag bij!

Dit is de reden waarom ik u mijn ervaring en kennis aanbied. Dat alles tegen gunstige tarieven. Wij kunnen u helpen met:

  • Projectsubsidies
  • Reguliere subsidies
  • Projectadministratie
  • Jaarrekening
  • Begrotingen
  • Rapportages
  • Advies
  • Outsourcing
  • Non-profit

Heeft u een boekhouder nodig? Neem contact op door onderstaande formulier in te vullen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?