Boekhouder ZZPer in Roosendaal

Een boekhouder is niet verplicht. Een boekhouder is echter wel aan te raden. Een boekhouder voert voor u de boekhouding uit en beantwoordt alle vragen die bijv. over het bedrijfspand, facturen en andere zaken gaan. Voornamelijk als je net bent begonnen als ZZPer in omgeving Roosendaal is het handig dat je een boekhouder hebt die jou kan helpen

Zelf ben ik al meer dan 20 jaar boekhouder en heb een eigen administratiekantoor. Een boekhouder is beslist geen overbodige luxe, want de ontwikkeling in het bedrijfsleven neemt doorgaans ieder jaar toe.

Iedere zakelijke ZZPer in Roosendaal kan af en toe opgebeld worden door de Belastingdienst. Deze rinkelt dan bij u aan en stelt ook vragen over het bedrijfspand, facturen of andere kwesties.

Ik zie het als mijn taak om veel aandacht te besteden aan mijn klanten, veel beginnende ondernemers vinden het lastig om hun eigen boekhouding te doen. Een boekhouder als ZZPer in roosendaal is altijd handig.

Is een boekhouder als ZZPer verplicht bij een BV?

Nee, een BV is niet verplicht om een boekhouder of accountant te hebben. Alleen grotere BV’s zijn verplicht om een accountant te hebben. Als kleinere BV heb je de mogelijkheid om je eigen jaarstukken op te stellen.

Zelf raad ik het wel aan om een boekhouder in te schakelen. Een accountant is bijvoorbeeld verplicht om over het jaarverslag een accountantsverklaring op te maken en opstellen.

Bedenk ook dat je hoofdactiviteit de belangrijkste stuurinformatie is voor het opstellen van je jaarstukken. De jaarrekening moet verder een inzicht geven in de financiële positie en het resultaatontwikkeling van jouw bedrijf.

Zorg er altijd voor dat je administratie op orde is. Dan is het makkelijker om je jaarrekening op te stellen.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen of een gratis offerte aanvragen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en je krijgt binnen 48 uur een antwoord!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?