Boekhouder zZPer breda

De boekhouding. Voor veel ondernemers niet het meeste favoriete onderdeel van een eigen onderneming. Bij een goede administratie komt nogal wat kijken. Geen wonder dat veel ondernemers kiezen voor een boekhouder. Maar wanneer heeft een boekhouder echt meerwaarde, en hoe kies je de juiste boekhouder als ZZper in Breda?

Leuk, een boekhouder die alles voor je doet. Maar de eerste vraag is meestal:  is dat niet heel erg duur? Dat zal je verrassen. Niet voor niks zeggen we bij Liveboekhouden ‘een goede boekhouder verdient zichzelf terug in tijd’. Tijd die jij kunt gebruiken om nieuwe klanten te werven, je omzet te verhogen of je medewerkers aan te sturen. We zetten de grootste voordelen voor je op een rij;

Bespaar tijd met een Boekhouder voor een zpper in breda


Een inkoppertje maar toch. Doe je je boekhouding zelf, dan kost je dit al snel een paar uur per week. Een boekhouder werkt efficiënt en is minder tijd kwijt aan jouw administratie dan als je het zelf gaat doen. De kostbare tijd die je hiermee overhoudt, kan jij weer mooi stoppen in het runnen van je bedrijf. Een Boekhouder Als ZZPer in Breda zal je ontzettend veel tijd besparen.

Bespaar zorgen


Een boekhouder scheelt jou een hoop slapeloze nachten en frustratie. Je wilt uiteraard geen fouten maken in je administratie of belastingaangiften. Maar van de vele cijfers, regels en wetten krijgen veel ondernemers de kriebels. Met een boekhouder bespaar je jezelf een hoop uitzoekwerk én weet je zeker dat jouw administratie kloppend is. En dat is toch een geruststellende gedachte.

Bespaar geld


Huh, maar een boekhouder kost toch alleen maar geld? Klopt, maar zoals we al zeiden, een goede boekhouder verdient zichzelf terug! Doordat een boekhouder helemaal up-to-date is van alle mogelijke fiscale voordelen en belastingregels, profiteer jij maximaal van alle voordelen. Bovendien kan een boekhouder ondernemers ook adviseren over slimme financiële mogelijkheden. Fijn toch, als jij onbeperkt je financiële vragen kan stellen aan een expert?

De kosten van een boekhouder

De kosten boekhouder verschillen sterk en zijn voornamelijk afhankelijk van het aantal jaar ervaring en de werkzaamheden die je wilt uitbesteden. Hoeveel jij uiteindelijk voor je boekhouder gaat betalen, hangt dus af van jouw voorkeuren en wensen. Over het algemeen kan je er vanuit gaan dat een gemiddeld ervaren boekhouder een uurtarief van ongeveer €60 per uur vraagt (exclusief 21% BTW). 

Wil je liever geen verrassingen achteraf, kies dan voor een boekhouder met een vast maandbedrag. Dan weet je altijd waar je aan toe bent.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een Boekhouder als ZZPer in Breda? Neem contact met ons op en wij zullen binnen 24 uur antwoord geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?